Col·laboració en la campanya de Càritas Mallorca. Imprimeix
Novetats 2017-18

caritas-mallorca-horitzontal

pdfDescarregar

Ens dirigim a vosaltres,com altres anys en arribar aquestes dates, per demanar la vostra col·laboració en la campanya de Càritas Mallorca.

Es tracta de col·laborar en les seves campanyes de recollida:

1. D’ALIMENTS que Càritas fa per cobrir les necessitats més urgents de persones i famílies. Des del centre de distribució d’aliments de Càritas ens han dit que necessiten OLI, CONSERVES en general (TONYINA,...), LLET, CEREALS per berenar (tipus Corn Flakes, crispis,...), DETERGENT DE ROBA i BOLQUERS.

2. I també en les de recollida de ROBA (qualsevol tipus de roba, llençols, cortines, sabates,...) i JOGUINES (usades, rompudes, incompletes i noves).

Tot això, ho enviarem als seus tallers de triatge (recuperació i reciclatge de roba i de joguines). Aquests tallers tenen la finalitat de donar feina a persones en procés d’inserció.

Càritas s’encarrega de muntar les saques per la recollida dels aliments, de la roba i de les joguines dintre del recinte de l’institut. Els vostres fills només hauran de dur-ho a l’institut i dipositar-ho en aquestes saques. En els seus tallers,Càritas ho distribuirà, triarà i reciclarà per tal que les persones que allí fan feina puguin continuar tenint-ne.

 

La recollida començarà aquesta setmana i acabarà el dia 19 de gener.

Us saluden cordialment i us donen les gràcies per la vostra col·laboració:

 

La comissió de Solidaritat de Son Pacs

Darrera actualització de divendres, 1 de desembre de 2017 09:58
 
Institut d'Educació Secundària